Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1222 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak

policja bije Naród Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
AdamAleksanderNowak napisał:
Gabriel, ja cały czas wałkuję tą jedną sytuację, nie nawiązuję do niemieckich bojówek, nie nawiązuję do anarchistycznej antify... itd.
W temacie głównym jest poruszona kwestia policjanta który kopie w obywatela RP. Koniec kropa.
A dziecku mojemu też szczerze współczuję że w społeczeństwie które go otacza i w którym dorasta funkcjonuje policja z którą trzeba się sądzić i która dla wyżycia się kopie pierwszego lepszego...
Jest takie mądre powiedzenie ... : .
... NIE WKŁADAJ PALCÓW W TRYBY , BĘDZIESZ MIAŁ CZYM W CIPCE GRZEBAĆ ...
---
Pomijam już to o ... drwach ... !!! .
---
Ot masz zagwozdkę ... na Wymiar Nadzoru z Dozorem Państwowym ... i szukasz pocieszenia .
---
Każdy , kto z otoczenia Inaczej Myśli i Mówi , jest Twoim Przeciwnikiem .
---
Wszędzie będzie tobie źle , ponieważ wszędzie , jest ta znienawidzona Policja ...
Nawet w Norge takowa bywa ...
---
Z jednej strony , grasz elokwentnego ... w potyczkach z niejakim >Purii_id< i przedkładasz "To" nad "Tamto".
---
A z drugiej strony , kreujesz się na uciemiężonego "dresa" któremu wszystko wszędzie nie w sosie ...
---
Dokładnie tak jak gdzieś tam napisałem ... Nie ważne kto jakie ma wykształcenie , jeżeli szuka zaczepki to i Profesor , będzie zdeklarowanym dresem z zasłoniętą kominiarką twarzą ...
---
ECH ... idę , przejechać się nade Fiord-a ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
Ooo!felcia robi nad fiordami!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
gabriel napisał:

Ot masz zagwozdkę ... na Wymiar Nadzoru z Dozorem Państwowym ... i szukasz pocieszenia .
---
Każdy , kto z otoczenia Inaczej Myśli i Mówi , jest Twoim Przeciwnikiem .
---
Wszędzie będzie tobie źle , ponieważ wszędzie , jest ta znienawidzona Policja ...
Nawet w Norge takowa bywa ...
---
Z jednej strony , grasz elokwentnego ... w potyczkach z niejakim >Purii_id< i przedkładasz "To" nad "Tamto".
---
A z drugiej strony , kreujesz się na uciemiężonego "dresa" któremu wszystko wszędzie nie w sosie ...

1. Jeżeli pocieszenia to nie u Ciebie co najwyżej w objęciach kobiety się w piersi wypłaczę... taki już jestem pozorant udaję raz inteligenta raz dresa a normalnie to nos w cycki i beczy
2. Jak ktoś używa argumentów, "wszędzie i wszystko" to ręce opadają... i coraz bliżej do cycków a adwersarzowi daleko do przeciwnika...
3. W życiu miałem dwa dresy... generalnie źle się w tym czuję, dużo lepiej mi w WZ93, marpacie czy w ostateczności w woodlandzie... A poważniej, daleko mi do kibola jakiegokolwiek - nie interesuje mnie piłka nożna, może dlatego. Jak widzisz, nie podnoszę tu kwestii manta które spuszczono jakimś naspidowanym koksiarzom rozwalającym przystanki, tylko to o czym nadmieniałem w poprzednich postach. Nie rozumiem dla czego odbiegasz od tematu i zajmujesz się moją skromną osobą, czy na prawdę jestem aż tak interesujący???

...fiord czeka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
AdamAleksanderNowak napisał:
[quote]gabriel napisał:

czy na prawdę jestem aż tak interesujący???

Ano właśnie. Chyba naprawdę chciałbyś za takiego się uważać.

Z całym szacunkiem.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Purii_id napisał:
[quote]AdamAleksanderNowak napisał:
gabriel napisał:

czy na prawdę jestem aż tak interesujący???

Ano właśnie. Chyba naprawdę chciałbyś za takiego się uważać.

Z całym szacunkiem.

1. nie muszę się za nikogo uważać, jestem tym kim jestem
2. próbuję poruszyć temat który szczerze mnie interesuje od dawna... i co, zamiast dysputy o tym że policji wolno bezkarnie skopać człowieka mielimy jakieś wątki poboczne...

Niestety, takie są prawa "forumowych dyskusji" 10% treści związanych z tematem głównym reszta jak w postach powyżej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Oczekujesz fali powszechnego oburzenia?!

Myślę, że to jest kropla w morzu policyjnych możliwości.

A przyzwolnie?
Hah, a to nie wiedzialeś, iż w Polsce każdy ma licencje na chamstwo, a szacunek jest pojęciem coraz bardziej zapomnianym?

Myśle, że gazety czytujesz od czasu do czasu. Więc nie bardzo rozumiem skąd nagle takie zbulwersowanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Purii_id napisał:

Myśle, że gazety czytujesz od czasu do czasu. Więc nie bardzo rozumiem skąd nagle takie zbulwersowanie?

Powiem nawet więcej, gazet nie czytuję wcale, (wiem, że wymienienie miesięcznika "Komandos" wzbudzi salwy śmiechu ale jakoś mnie to nie martwi) za to za każdym razem jak wracam z PL. kosztem kiełbasy i innych delikatesów przywożę książki, obecnie "Pilipiuki" i oczywiście historia polskiej wojskowości w postaci "Cichociemni, elita polskiej dywersji"

A na dobranoc

img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201111/13...96_by_LouisQ_600.jpg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
a w kwestii całego zajścia to myślę że mam obrazek który to najlepiej ilustruje

z1.demoty.pl/8f9cd3bd19165cbc46c7f4a1c7176b5720ae127a/media
Zgłoś wpis
Oceń wpis: