AdamAleksanderNowak napisał:
Gabriel, ja cały czas wałkuję tą jedną sytuację, nie nawiązuję do niemieckich bojówek, nie nawiązuję do anarchistycznej antify... itd.
W temacie głównym jest poruszona kwestia policjanta który kopie w obywatela RP. Koniec kropa.
A dziecku mojemu też szczerze współczuję że w społeczeństwie które go otacza i w którym dorasta funkcjonuje policja z którą trzeba się sądzić i która dla wyżycia się kopie pierwszego lepszego...Jest takie mądre powiedzenie ... : .
... NIE WKŁADAJ PALCÓW W TRYBY , BĘDZIESZ MIAŁ CZYM W CIPCE GRZEBAĆ ...
---
Pomijam już to o ... drwach ... !!! .
---
Ot masz zagwozdkę ... na Wymiar Nadzoru z Dozorem Państwowym ... i szukasz pocieszenia .
---
Każdy , kto z otoczenia Inaczej Myśli i Mówi , jest Twoim Przeciwnikiem .
---
Wszędzie będzie tobie źle , ponieważ wszędzie , jest ta znienawidzona Policja ...
Nawet w Norge takowa bywa ...
---
Z jednej strony , grasz elokwentnego ... w potyczkach z niejakim >Purii_id< i przedkładasz "To" nad "Tamto".
---
A z drugiej strony , kreujesz się na uciemiężonego "dresa" któremu wszystko wszędzie nie w sosie ...
---
Dokładnie tak jak gdzieś tam napisałem ... Nie ważne kto jakie ma wykształcenie , jeżeli szuka zaczepki to i Profesor , będzie zdeklarowanym dresem z zasłoniętą kominiarką twarzą ...
---
ECH ... idę , przejechać się nade Fiord-a ...